OPROEP // penvriend(in) gezocht – Cindy

Ben je op zoek naar een penvriend(in)? Vanaf nu kan je mij een berichtje sturen en dan plaats ik voor jou een oproepje! Vandaag is het de beurt aan Cindy. Wil je haar beter leren kennen? Lees dan zeker verder!

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Cindy, 23 jaar en woon samen met mijn vriend in Hilversum. Ik ben recent afgestudeerd als Toegepast Psychologe en ben nu nog op zoek naar een leuke baan. Ondertussen kijken mijn vriend en ik graag ’s avonds naar Netflix, De luizenmoeder, vtwonen, Kees van der Spek of Eigen huis & Tuin. En dan natuurlijk wel onder het genot van een koppie thee en chocolade (verslááfd aan choco – en jij?). Ik lees ook af en toe een boek, het liefst een thriller. Als het zonnetje weer gaat schijnen, dan ga ik graag wandelen en fietsen hier in de heide. Onderweg stop ik dan graag bij een lokaal terrasje om een wijntje te doen. Héérlijk – ik kan niet wachten tot de zomer.

Esporles (50)

In het weekend ga ik eigenlijk niet meer uit – vind ik niet zo leuk meer. Wel houden vriendinnen en ik van ouderwetse logeerpartijtjes met onesies, borrelplanken, wijn en Netflix of bordspelletjes. Ook vind ik hier en daar een festival leuk!

20171005_154901

Ik ben zelf lid van Postcrossing. Zo gááf om al die post te krijgen van over de hele wereld. Toch zoek ik ook een postcontact wat iets verder gaat dan enkel een kaartje. Daarom zoek ik een penvriend(in). Ik ben DOL op post. Ik heb zelfs mijn eigen kaartenbedrijfje gehad: Dikke Doei. Ik ben daarmee gestopt omdat het te veel was naast mijn studie en baan destijds. Naast kaartjes vind ik swappen en brieven ook leuk. Eigenlijk vrij divers dus.

Zo! Dat was mijn lapje tekst. Heb je nog vragen? Dan hoor ik het graag! Ik lees ook heel graag meer over jou en waar jij je mee bezig houdt.

Wil je graag contact opnemen met Cindy? Stuur mij dan een e-mail naar postbus18@outlook.be, een bericht via Instagram of Facebook!

Wil je zelf een oproep plaatsen?

  • Schrijf een leuk tekstje over jezelf. Dat kan over allerlei dingen gaan: je hobby’s, je interesses, je verleden met post, je huisdieren … Vergeet niet je naam, leeftijd en adres te vermelden.
  • Vertel waarom je op zoek bent naar een nieuw maatje. Wissel je graag kaarten uit? Hou je van swappen? Of wil je net regelmatig een leuke brief naar elkaar schrijven?
  • Een foto van jou of van jouw postcreaties is altijd leuk, dus kieper je mapje afbeeldingen maar eens ondersteboven en stuur mij je allerleukste foto door!
  • Je mag je informatie naar mij sturen via Instagram, Messenger (Facebook) of e-mail. Mijn e-mailadres is postbus18@outlook.be. Even ter info: je adresgegevens maak ik uiteraard niet openbaar! In overleg met jou stuur ik je adres door naar de andere zodat jullie contact met elkaar kunnen opnemen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.