LENTESWAP // inschrijvingen!

Hee daar! Naar aanleiding van de Herfstswap organiseer ik nu ook de Lenteswap! Wil je graag weer deelnemen? Lees dan zeker verder!

Ik nam naast mijn eigen swap ook deel aan andere swaps, die ik voornamelijk tegenkwam op Instagram. Ik heb me ook geregistreerd op Swap-bot, een website waarbij je je kan inschrijven voor allerlei swaps, gaande van postkaarten uitwisselen tot Disneypakketjes versturen. Jij hebt waarschijnlijk net zoveel zin in de lente als ik en daarom organiseer ik ditmaal de lenteswap! Wat moet je nu net doen? Dat lees je hier!

Wat is een swap?

Een swap houdt in dat iedereen een postpakketje stuurt naar iemand anders. Je maakt dus een fijn pakje voor iemand, maar je krijgt zelf ook een pakje aan van een andere persoon. Het pakketje kan van alle verschillende dingen bevatten: eerst en vooral een fijne brief, notitieboekjes, stickers, postkaarten, labeltjes en nog veel meer andere goodies.

Hoe werkt Lenteswap?

Inschrijven doe je via dit Google Forms formulier. Zorg er zeker voor dat je al je gegevens correct invult! Binnenkort komt er nog een blogpost online met wat praktische informatie die handig kan zijn bij het maken van je postpakketje. Hieronder heb ik de belangrijkste regeltjes al samengevat:

  • We verzenden brievenbuspakjes, dus geen enveloppen!
  • De inschrijvingen sluiten op dinsdag 10 april. Vanaf dan verdeel ik de adressen zo snel mogelijk.
  • Op dinsdag 24 april versturen we onze pakketjes.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, dan mag je mij gerust contacteren. Ik kijk er alvast heel erg naar uit! Happy swapping!

5 gedachtes over “LENTESWAP // inschrijvingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.